بازسازی خانه
SuperUser Account
/ دسته ها: مقالات معماری

بازسازی خانه

بازسازی خانه ، شاخه ای از معماری است و به مجموعه فعالیت هایی گفته می‌شود که برای نوسازی خانه ،تغییر طراحی داخلی خانه ، نوسازی مصالح و بازسازی نما ساختمان با هدف افزایش طول عمر خانه و یا ایجاد امکان سکونت و استفاده مجدد از آن انجام می گیرد. اصولا هدف از بازسازی و نوسازی خانه ، بالابردن کیفیت زندگی ساکنان است که از طریق کاربردی کردن فضاها و زیباتر و دلپذیر کردن داخل یا بیرون ساختمان انجام می گیرد.

بازسازی داخلی منزل می‌تواند شامل بازسازی آشپزخانه ، بازسازی سالن پذیرایی و اتاق خواب ، بازسازی دیوار های داخلی ، بازسازی سرویس بهداشتی و حمام و… و همچنین بازسازی خارج از منزل مانند بازسازی نما ، محوطه سازی یا حیاط و بازسازی استخر ویلا های قدیمی باشد. بازسازی داخلی ساختمان بر اساس نوع کاربری و شرایط آن (خانه و منزل فرسوده ، کلنگی و قدیمی ، آپارتمان های کوچک ، ساختمان های اداری و مغازه و خانه های ویلایی و … ) ملزم به رعایت اصول ، قوانین و ضوابط مختص به خود است که باید رعایت گردد. 

بازسازی منزل و نوسازی آپارتمان کوچک

بازسازی آپارتمان ها و منازل کوچک عموما با هدف ایجاد فضای کاربردی بیشتر در منازل و آپارتمان ها صورت می­ گیرد. برای بازسازی داخلی آپارتمان و منزل کوچک فضا سازی به نحوی صورت می گیرد که هم فضا را بزرگ تر نشان دهد و هم تمامی امکانات یک خانه را در خود به شکل زیبایی جای دهد. در بازسازی خانه های نقلی و کوچک موارد زیادی را باید در نظر گرفت و مهم ترین قسمت بازسازی پذیرایی است که البته تمامی مراحل اجرای یک طرح ایده آل در فضای داخلی اعم از پوشش دیوارها ، کفپوش ها و … به سلیقه ی مشتری بستگی دارد و نکته مهم بعدی در بازسازی هزینه آن می باشد که در بازسازی و نوسازی خانه و آپارتمان های کوچک به دلیل متراژ کم به نسبت هزینه کمتری را متحمل خواهید شد. در بازسازی خانه های کوچک ، یک معمار و متخصص حرفه ای جهت ایجاد فضا های کاربردی و زیبا در اجرای طرح لازم است، از این رو اگر قصد بازسازی و نوسازی آپارتمان و خانه کوچک خود را دارید از طریق شماره 09123304620 با آوان پلاس تماس بگیرید.

بازسازی سالن پذیرایی و آشپزخانه

پذیرایی خانه فضایی است که شما و حتی مهمانانتان بیشترین زمان را در آن سپری می‌کنید. به همین دلیل بهتر است که این مکان دارای انرژی و آرامش باشد. اتاق نشیمن و پذیرایی یکی از پراستفاده ترین فضاهای خانه است. از این رو، زمانی که احساس می‌کنید به نظر ظاهر کسل کننده و بی روحی پیدا کرده است استحقاق بازسازی و تغییر دکوراسیون را دارد. بنابراین از بازسازی این بخش از خانه غافل نشوید. برای تغییرات و بازسازی اتاق پذیرایی و نشیمن ایده هایی وجود دارد که می‌توانید آن را در طراحی لحاظ کنید که از جمله آن ها می‌توان به تغییر کفپوش ، دیوارپوش و سایر اجزای خانه اشاره کرد. لازم به ذکر است که اگر فضای نشیمن شما نیاز به بازسازی دارد، ابتدا قسمت‌های مورد نیاز را به بخش‌های مختلف تقسیم کنید و با توجه به بودجه و زمانی که در اختیار دارید شروع به کار کنید.

آشپزخانه قلب یک خانه می‌باشد بنابراین طراحی و دکوراسیون آن اهمیت ویژه ای دارد و اگر بعد از گذشت مدت زمان طولانی از طراحی و دکور آن خسته شدید می‌توانید به بازسازی این محیط بپردازید. بازسازی آشپزخانه یکی از اولین گام‌های مورد نیاز در بازسازی خانه و ساختمان می‌باشد. ایده پردازی در مورد تغییر دکور و بازسازی آشپزخانه ، مستلزم این است که، طراح و یا هر کسی که مسئولیت بازسازی آشپزخانه را به عهده دارد، در ابتدا فضاهای مورد نیاز مشتری را شناسایی کند و بر روی خلق آن تمرکز نماید. با بازسازی آشپزخانه ، لوازم و تجهیزات قدیمی و بلااستفاده ای که دیگر به آن ها احتیاجی نخواهیم داشت و تنها فضای آشپزخانه را اشغال می‌نمایند، از بین خواهند رفت و جان تازه ای به فضا بخشیده خواهد شد.

بازسازی خانه کلنگی

خانه های بزرگ و ویلایی به دلیل متراژ بالا گران تر از منزل های کوچک هستند اما به دلیل قدیمی و کلنگی بودن برخی از آن ها، اگر تعمیرات به موقع و به درستی انجام گیرد، با یک بازسازی بهینه می توان صاحب ویلایی مدرن و زیبا شد. بازسازی خانه های ویلایی کلنگی با توجه به قدمت بالا و عدم امکان استفاده از آن به دلیل داشتن خطرات جانی و مالی برای ساکنین و در حقیقت ریشه ای بودن پروسه مراحل بازسازی ساختمان در این مورد، دارای اصول و فنون خاص خود بوده و انجام آن توسط خود مالک نمی تواند امکان پذیر باشد. استراتژی بازسازی در این ساختمان ها بیشتر بر اساس نیاز و خواسته های کارفرما صورت می گیرد و به دلیل وسعت بزرگتر با محدودیت های کمتری در این گونه پروژه ها روبرو هستیم.

عمر مفید ساختمان ها در ایران ۵۰ سال در نظر گرفته می شود و مطابق با آن طراحی انجام می گیرد اما عدم توجه به کیفیت ساخت در مرحله اجرا موجب می شود بسیاری از ساختمان های بالای ۳۰ سال به بازسازی و نوسازی نیاز پیدا کنند. در این موارد به دلیل شرایط ناشی از ساخت و بهره برداری ساختمان ، عملیات نوسازی با محدودیت هایی همراه است که بررسی بیشتر سازه ، استفاده از متدهای روز دنیا و همچنین تیم حرفه ای و خلاقی را می طلبد که با کمترین هزینه و کوتاه ترین زمان بتواند هم راستا با خواسته و سلیقه کارفرما عملیات بازسازی را انجام دهد.

استفاده از خدمات یک شرکت بازسازی معتبر و پرسنل متخصص و با تجربه می تواند از میزان اشتباهات و خسارات احتمالی در فرایند و هزینه بازسازی های کلنگی بکاهد و هم روند بازسازی منزل قدیمی را تسریع بخشد. شرکت جهان ساخت شارین با سال ها تجربه در امور بازسازی ساختمان ، منازل و خانه های ویلایی قدیمی ، مطابق با سلیقه شما به همراه مشاوره در خصوص دکوراسیون داخلی و چیدمان این امکان را به شما می دهد که در سریع ترین زمان و با کمترین هزینه پروژه خود را به اتمام برسانید.

هزینه بازسازی خانه

یکی از مسائل اساسی در بازسازی ساختمان مدیریت هزینه هاست. اگر قصد بازسازی خانه و منزل خود را دارید، قدم اول شما باید برآرود هزینه بازسازی خانه باشد. بسته به اینکه کدام بخش‌های خانه مورد بازسازی قرار می‌گیرد و در این بازسازی از چه متریال یا مواد یا به اصطلاح مصالحی استفاده می‌شود، هزینه‌های بازسازی متفاوت است.

بهتر است هزینه بازسازی به خصوص هزینه بازسازی خانه قدیمی توسط شرکت یا پیمانکار مجربی برآورد گردد تا امکان ایجاد اشتباه و خطا در آن به کمترین حد خود برسد. شرکت آوان دیزاین مجموعه ای متشکل از تیم متخصص و حرفه ای است که می تواند کار تعمیر و نوسازی منزل خانه قدیمی شما را از صفر تا صد انجام دهد و با در نظر گرفتن تمامی ابعاد پروژه متخصص کم کردن هزینه های شما است. شما می توانید با شماره تلفن 02188569095 تماس بگیرید.

زینه بازسازی آشپزخانه با توجه به نوع تغییرات مورد نظر شما متفاوت خواهد بود. اگر قصد دارید هزینه بازسازی آشپزخانه را در حد معقولی نگه دارید، بهتر است در بازسازی آشپزخانه قدیمی سنتی به تغییرات ظاهری بسنده کنید و سراغ مواردی مانند تعمیرات اساسی مثل لوله کشی نروید. ممکن است قسمت های مختلف آشپزخانه اعم از کابینت، کاشی، سرامیک کف، شیرآلات، سینک، گچ کاری سقف و نقاشی آشپزخانه نیاز به تعمیر و بازسازی داشته باشند. هرکدام از بخش هایی که نام بردیم با توجه به نوع موادی که انتخاب می کنید هزینه های گوناگونی برای شما خواهد داشت. 

هزینه بازسازی خانه به لحاظ اقتصادی از هزینه ساخت بنا کمتر بوده و در واقع قابل مقایسه با قیمت مصالح و ساخت و ساز کامل بنا نیست. اما مهم ترین بخش بازسازی خانه ، هزینه های بازسازی اتاق نشیمن یا سالن پذیرایی شما می باشد که عواملی مانند تغییر کفپوش ، دیوارپوش ، کاغذ دیواری ، سقف کاذب ، نورپردازی و … تاثیر بسزایی در هزینه تمام شده آن دارد. 

مطلب قبلی خدمات بازسازی مدرن
مطلب بعدی طراحی مطب و طراحی کلینیک
Print
1501 رتبه بندی این مطلب:
بدون رتبه
برای دادن نظر لطفا وارد شوید و یا ثبت نام کنید

دانشنامه ساختمان

ساختمان

ساختِمان سازه‌ای است که برای سکونت و به عنوان سرپناه یا برای کار ساخته می‌شود که محیط را به دو بخش بیرون و درون تقسیم می‌کند. ساختمان‌هایی که از نظر بلندا از اندازه مشخصی بلندتر باشند ساختمان‌های بلندمرتبه گفته می‌شود. در ایران ساختمان بلندمرتبه طبق مصوبه سال ۱۳۷۷ شورای عالی شهرسازی و معماری به ساختمان‌های بالاتر از شش طبقه گفته می‌شود.ساختمان‌های بسیار بلند نیز اصطلاحاً آسمان‌خراش یا برج نامیده می‌شوند.به ساختمان‌های بزرگ و باارزش قدیمی بیشتر عِمارَت گفته می‌شود.

انواع ساختمان

در معنای کلی هر سازه‌ای را می‌توان ساختمان نامید، در اینجا منظور از ساختمان بناهای ساخته شده با مصالح بنایی (آهن، سیمان، گچ، آجر و ...) می‌باشد.

اصولا ساختمان را از لحاظ مصالح مصرفی و نوع کاربرد آن می‌توان به دو دسته تقسیم نمود.

ساختمان‌های بتنی

ساختمانی است که برای اسکلت اصلی آن از بتن آرمه (سیمان، شن، ماسه و فولاد به صورت میلگرد ساده یا آجدار) استفاده شده باشد.

در این نوع ساختمان، سقفها به وسیله تاوه (دال)های بتنی پوشیده می‌شود، و یا از سقف‌های تیرچه بلوک و یا سایر سقف‌های پیش ساخته استفاده می‌شود.

برای ساخت دیوارهای جدا کننده (پارتیشن‌ها) ممکن است از انواع آجر مانند سفال تیغه‌ای، آجر ماشینی سوراخ دار، آجر معمولی فشاری، فوم استاندارد ضد حریق، تیغه گچی و یا چوب استفاده شود.

همچنین ممکن است از دیوارهای بتن آرمه هم استفاده شود که در این صورت نوع این دیوارها دیوار برشی می‌باشد.

در این نوع ساختمان برای ساخت شاه تیرها و ستون‌ها از بتن آرمه (بتن مسلح) استفاده می‌شود.

ساختمان‌های فلزی

در این نوع ساختمان‌ها برای ساختن ستون‌ها و پل‌ها از پروفیل‌های فولادی استفاده می‌شود.

در ایران معمولاً برای ساختن ستون‌ها از تیر آهن‌های دوبل و یا بال پهن‌های تکی استفاده می‌نمایند.

برای اتصالات از نبشی-تسمه و برای زیر ستون‌ها از صفحه فولادی (بیس پلیت) استفاده می‌شود و معمولاً دو قطعه را به وسیله جوش به هم متصل می‌نمایند (استفاده از پرچ یا پیچ و مهره نیز متداول است).

در این نوع ساختمان برای مقابله با زلزله از باد بندهای فلزی استفاده می شود.

ساختمان‌های آجری

برای ساختمان‌های کوچک که از 2 طبقه تجاوز نمی‌نمایند می‌توان از این نوع ساختمان استفاده نمود.

اسکلت اصلی این نوع ساختمان‌ها آجری بوده و برای ساختن سقف‌ها در ایران معمولاً از پروفیل‌های فولادیI و آجر به صورت طاق ضربی استفاده می‌گردد؛ و یا از سقف تیرچه و بلوک استفاده می‌شود.

در این نوع ساختمان برای مقابله با نیروهای جانبی (نظیر زلزله) باید حتماً از شناژهای روی کرسی چینی و زیر سقف‌ها استفاده شود؛ همچنین در ساختمان‌های آجری معمولاً دیوارهای حمال در طبقات مختلف روی هم قرار می‌گیرند و اغلب پارتیشن‌ها نیز همین دیوارهای حمال می‌باشند.

حداقل عرض دیوارهای حمال نباید از ۳۵ سانتی متر کمتر باشد.

ساختمان‌های خشتی و گلی

اسکلت اصلی این نوع ساختمان‌ها از خشت خام و گل می‌باشد و تعداد طبقات آن از یک طبقه تجاوز نمی‌کند و در مقابل نیروهای جانبی همانند زلزله به هیچ وجه مقاومت نمی‌نمایند.

ساختمان‌های چوبی

این نوع ساختمان‌ها در مناطقی که چوب با قیمت ارزان در دسترس است ساخته می‌شوند،مانند شهرهای جنوبی کشور اتریش، بعضی ایالت‌های کشور آمریکا و ...

ساختمان‌های چوبی در ایران به علت کمبود منابع کمتر ساخته می‌شود.

ساختمان‌های ترکیبی

ممکن است ساختمانی از دو یا چند نوع از انواع فوق ساخته شود مانند ساختمان‌های فلزی-بتنی و یا فلزی-آجری و ... .

انواع ساختمان از لحاظ نوع کاربرد

ساختمان‌ها از لحاظ کاربرد به انواع ساختمان‌های مسکونی، اداری، بیمارستان‌ها، انبارها، مدارس و مکان‌های عمومی مانند باشگاه‌ها و ورزشگاه‌ها و ... تقسیم می‌شود.

 

DNN