بهترین راه برای انتخای شرکت بازسازی
mohamad ghojavand
/ دسته ها: مقالات معماری

بهترین راه برای انتخای شرکت بازسازی

چگونه با بازسازی سود کنیم

یک پیش بینی حدودی از مبلغ و زمان بازسازی که در تصمیمگیری اولیه به آن نیاز است. و دیگری پیشبینی و محاسبه دقیقتر این مبلغ و زمان بازسازی که پیش از تصمیم گیری نهایی برای بازسازی منزل شما و در زمان عقد قرارداد، باید آنرا در اختیار داشته باشید.

هزینه بازسازی خانه و مدت زمان آن چقدر است؟

همانطور که در بخش خلاصه خدمات بازسازی، توضیح دادیم، اگر قصد بازسازی خانه خود را داشته باشید، نیاز است تا در دو مرحله، هزینه و مدت زمان بازسازی را پیش بینی کنید.

یک پیش بینی حدودی از مبلغ و زمان بازسازی که در تصمیمگیری اولیه به آن نیاز است. و دیگری پیشبینی و محاسبه دقیقتر این مبلغ و زمان بازسازی که پیش از تصمیم گیری نهایی برای بازسازی منزل شما و در زمان عقد قرارداد، باید آنرا در اختیار داشته باشید.

پیش بینی حدودی:

برای بدست آوردن پیش بینی حدودی، بهترین راه حل این است که پروژه های بازسازی مشابه خانه یا آپارتمان خود را بررسی کنیم. به این ترتیب با مقایسه شرایط بازسازی در این پروژه های مشابه و پروژه خودمان می توانیم متوجه شویم که تا چه حدی شبیه به یکدیگر هستند.

پس از آن با توجه به هزینه و زمانی که برای انجام این پروژه های مشابه صرف شده است، می توانیم یک پیش بینی حدودی از اینکه در پروژه شما قرار است چقدر هزینه و زمان صرف شود، بدست بیاورید.

پیش بینی دقیق:

اما برای بدست آوردن پیشبینی دقیقتر که اهمیت بسیار زیادی دارد چراکه براساس آن تصمیم نهایی گرفته می شود، باید محاسبات دقیقی انجام دهیم.

این محاسبات براساس بررسی هزینه و زمان مراحل و بخشهای مختلف پروژه بازاسازی مورد نظر شما انجام می شود. باید پیش بینی شود که قرار است هر بخش از پروژه مورد نظر به چه شکلی انجام شود. چه مشکلات و موانعی ممکن است برسر راه اجرای بازسازی پیش بیاید. و در نهایت یک تجسم کامل از همه آن چیزی که در زمان انجام بازسازی قرار است اتفاق بیافتد.

مشخص است که این محاسبات و پیش بینی دقیق، تنها از یک شخص یا مجموعه متخصص و با تجربه در پروژه های بازسازی مشابه خانه شما بر می آید.

هزینه طراحی پروژه بازسازی شما کاملاً رایگان است:

براساس سیستم کاری شرکت آیریا، تمام پروژه های اجرایی که به مجموعه ما سپرده می شود، چنانچه نیاز به طراحی داشته باشند، این طراحی ها بصورت رایگان توسط تیم طراحی شرکت آیریا انجام خواهد شد.

به این ترتیب، اگر باز سازی منزل شما، نیاز به طراحی داشته باشد، کلیه طراحیهای مورد نیاز پروژه، شامل طراحی داخلی منزل شما، بصورت کاملاً رایگان و بدون دریافت هیچ مبلغی انجام خواهد شد.

علت این انتخاب در شرکت آیریا، این است که اجرای طرح های با کیفیتی که به کارفرمایان پروژه های مختلف ارائه می نماییم را، تیم اجرایی مجموعه ما با همان کیفیت عالی اجرا نموده و به نتیجه مورد نظر ما برساند.

پیشنهاد می کنیم برای محاسبه هزینه بازسازی منزل خود، مقاله “هزینه بازسازی چقدر است؟” را مطالعه بفرمایید. مطالعه مطالب این مقاله، کمک خواهد کرد تا به پیشبینی درست تری از هزینه بازسازی مورد نظرتان دست پیدا کنید.

پیشنهاد می کنیم برای محاسبه هزینه بازسازی منزل خود، مقاله “هزینه بازسازی چقدر است؟” را مطالعه بفرمایید. مطالعه مطالب این مقاله، کمک خواهد کرد تا به پیشبینی درست تری از هزینه بازسازی مورد نظرتان دست پیدا کنید.

بازسازی که برای خانه خودتان در نظر دارید، کوچک یا متوسط است:

در این شرایط یک فرد و پیمانکار معمولی اگر تجربه و تخصص کافی داشته باشد و زمان کافی برای انجام پروژه شما اختصاص دهد، می تواند انتخاب مناسبی برای پروژه بازسازی شما باشد. اما اگر حجم کار زیاد باشد و بازسازی منزل شما یک پروژه متوسط یا بزرگ بحساب بیاید، دیگر نمی توان آنرا به یک فرد سپرد.

همچنین، در مورد پروژه های کوچک، توجیه اقتصادی و فنی ندارد که پروژه را به یک مجموعه و تیم بازسازی بسپارید.

بازسازی با حجم کار زیاد:

اگر حجم کار بازسازی مورد نظر شما زیاد باشد، باید مدیریت و اجرای آن به یک تیم متخصص و مجرب سپرده شود. یک شخص به تنهایی نمی تواند هم نظارت مستمر بر روی نیروهای کار داشته باشد، هم خریدهای مورد نیاز پروزه را انجام دهد و هم کارهای مربوط به برنامه ریزی و حسابرسی پروژه را انجام دهد.

اینکه هزینه بیشتری باید به یک مجموعه متخصص پرداخت شود برای پروژه های متوسط و بزرگ توجیه دارد. چرا که هزینه ای هم که قرار است برای این پروژه ها انجام شود، زیاد است و بازسازی بی کیفیت باعث ضرر بسیار بیشتری می شود نسبت به هزینه ای که برای اجرای آن پرداخت شده است.

مطلب قبلی طراحی فضای سبز ویلا در شمال
مطلب بعدی بازسازی خانه در تهران
Print
1167 رتبه بندی این مطلب:
بدون رتبه
برای دادن نظر لطفا وارد شوید و یا ثبت نام کنید

دانشنامه ساختمان

ساختمان

ساختِمان سازه‌ای است که برای سکونت و به عنوان سرپناه یا برای کار ساخته می‌شود که محیط را به دو بخش بیرون و درون تقسیم می‌کند. ساختمان‌هایی که از نظر بلندا از اندازه مشخصی بلندتر باشند ساختمان‌های بلندمرتبه گفته می‌شود. در ایران ساختمان بلندمرتبه طبق مصوبه سال ۱۳۷۷ شورای عالی شهرسازی و معماری به ساختمان‌های بالاتر از شش طبقه گفته می‌شود.ساختمان‌های بسیار بلند نیز اصطلاحاً آسمان‌خراش یا برج نامیده می‌شوند.به ساختمان‌های بزرگ و باارزش قدیمی بیشتر عِمارَت گفته می‌شود.

انواع ساختمان

در معنای کلی هر سازه‌ای را می‌توان ساختمان نامید، در اینجا منظور از ساختمان بناهای ساخته شده با مصالح بنایی (آهن، سیمان، گچ، آجر و ...) می‌باشد.

اصولا ساختمان را از لحاظ مصالح مصرفی و نوع کاربرد آن می‌توان به دو دسته تقسیم نمود.

ساختمان‌های بتنی

ساختمانی است که برای اسکلت اصلی آن از بتن آرمه (سیمان، شن، ماسه و فولاد به صورت میلگرد ساده یا آجدار) استفاده شده باشد.

در این نوع ساختمان، سقفها به وسیله تاوه (دال)های بتنی پوشیده می‌شود، و یا از سقف‌های تیرچه بلوک و یا سایر سقف‌های پیش ساخته استفاده می‌شود.

برای ساخت دیوارهای جدا کننده (پارتیشن‌ها) ممکن است از انواع آجر مانند سفال تیغه‌ای، آجر ماشینی سوراخ دار، آجر معمولی فشاری، فوم استاندارد ضد حریق، تیغه گچی و یا چوب استفاده شود.

همچنین ممکن است از دیوارهای بتن آرمه هم استفاده شود که در این صورت نوع این دیوارها دیوار برشی می‌باشد.

در این نوع ساختمان برای ساخت شاه تیرها و ستون‌ها از بتن آرمه (بتن مسلح) استفاده می‌شود.

ساختمان‌های فلزی

در این نوع ساختمان‌ها برای ساختن ستون‌ها و پل‌ها از پروفیل‌های فولادی استفاده می‌شود.

در ایران معمولاً برای ساختن ستون‌ها از تیر آهن‌های دوبل و یا بال پهن‌های تکی استفاده می‌نمایند.

برای اتصالات از نبشی-تسمه و برای زیر ستون‌ها از صفحه فولادی (بیس پلیت) استفاده می‌شود و معمولاً دو قطعه را به وسیله جوش به هم متصل می‌نمایند (استفاده از پرچ یا پیچ و مهره نیز متداول است).

در این نوع ساختمان برای مقابله با زلزله از باد بندهای فلزی استفاده می شود.

ساختمان‌های آجری

برای ساختمان‌های کوچک که از 2 طبقه تجاوز نمی‌نمایند می‌توان از این نوع ساختمان استفاده نمود.

اسکلت اصلی این نوع ساختمان‌ها آجری بوده و برای ساختن سقف‌ها در ایران معمولاً از پروفیل‌های فولادیI و آجر به صورت طاق ضربی استفاده می‌گردد؛ و یا از سقف تیرچه و بلوک استفاده می‌شود.

در این نوع ساختمان برای مقابله با نیروهای جانبی (نظیر زلزله) باید حتماً از شناژهای روی کرسی چینی و زیر سقف‌ها استفاده شود؛ همچنین در ساختمان‌های آجری معمولاً دیوارهای حمال در طبقات مختلف روی هم قرار می‌گیرند و اغلب پارتیشن‌ها نیز همین دیوارهای حمال می‌باشند.

حداقل عرض دیوارهای حمال نباید از ۳۵ سانتی متر کمتر باشد.

ساختمان‌های خشتی و گلی

اسکلت اصلی این نوع ساختمان‌ها از خشت خام و گل می‌باشد و تعداد طبقات آن از یک طبقه تجاوز نمی‌کند و در مقابل نیروهای جانبی همانند زلزله به هیچ وجه مقاومت نمی‌نمایند.

ساختمان‌های چوبی

این نوع ساختمان‌ها در مناطقی که چوب با قیمت ارزان در دسترس است ساخته می‌شوند،مانند شهرهای جنوبی کشور اتریش، بعضی ایالت‌های کشور آمریکا و ...

ساختمان‌های چوبی در ایران به علت کمبود منابع کمتر ساخته می‌شود.

ساختمان‌های ترکیبی

ممکن است ساختمانی از دو یا چند نوع از انواع فوق ساخته شود مانند ساختمان‌های فلزی-بتنی و یا فلزی-آجری و ... .

انواع ساختمان از لحاظ نوع کاربرد

ساختمان‌ها از لحاظ کاربرد به انواع ساختمان‌های مسکونی، اداری، بیمارستان‌ها، انبارها، مدارس و مکان‌های عمومی مانند باشگاه‌ها و ورزشگاه‌ها و ... تقسیم می‌شود.

 

DNN