بازسازی هتل
SuperUser Account
/ دسته ها: مقالات معماری

بازسازی هتل

انچه که باید برای اداره ی هتل های مدرن بدانیم

تصور غلطی که در ذهن عموم وجود دارد این است هتلی که از ابتدا تاسیس شده تا باید تا اخر با همان استایل و دیزاین باقی بماند و تبدیل یک هتل قدیمی به هتل مدرن غیر ممکن است.

قاعدتآ هرچه به جلوتر می رویم همه چیز درحال تغییر و نوشدن است یا به اصطلاح تکامل یافتتن الگوهای مدیریتی هتل های مدرن باید با شرایط تطبیق داشته باشند.

این مطلب را نه از طرف یک شرکت دکوراسیون، بلکه از طرف یک میهمان مطالعه کنید.

در صنعت جالب هتلداری به خاطر از دست ندادن مشتریان سابق و جذب میهمانان جدید باید به امور هتل مانند تمیزبودن و نگهداری هتل رسیدگی کرد. چون اغلب هتل ها در 24 ساعت شبانه روز درحال فعالیت هستند و اگر درست نگه داری نشود امکان دارد خیلی زود فرسوده شود و آن ابهت سابق خود را از دست بدهد.

اگر می خواهیم هتلی شیک و لوکس داشته باشیم باید کوچکترین نقص را سریعآ برطرف کنیم و نکاتی را که هنگام طراحی رستوران رئایت می کنیم دراین مورد نیز به کار ببریم.

اگر برای بازسازی تاجهیزات و امکانات هتل اقدام نکنید هتل شما مورد پسند قرار نمی گیرد به همین صورت مشتریان کمتری به سراغ شما می آییند و سرمایه مهمتان در مسیر ورشکستگی قرار می گید.

کارفرمایان و هتلداران آینده نگر اصلا خواستار این نیستند که نام هتلشان بین زبان ها بد باشد آن ها می خواهند مسافران هرجایی که می روند از تجمل گرایی و خدمات عالی هتل تعریف کنند یا شاید عاشق دیزاین داخلی آن شوند؟! چرا به هتل نمی رسید؟ شایع ترین سوال در بخش انتقادات و پیشنهادات یک هتل می باشد.

تنها راه حل کارآمد در این موارد بازسازی هتل می باشد، اما از آنجا که هزینه بازسازی و دکوراسیون هتل معادل هزینه بازسازی دکوراسیون داخلی منزل نیست، خیلی از صاحبان هتل ها از آن سر باز می زنند.

همانطور که در مقاله مشارکت در ساخت نیز ذکر کرده ایم ساختمان های قدیمی مصرف انرژی را بالا می برد وهزینه های زیاد گاز، آب، برق و ...روی شما تحمیل می شود.

تیم قوی ما با دانش معماری بین المللی به هتل شما روح و جان تازه ای می بخشد.

مهمترین اهداف ما در بازسازی هتل

  • شناسایی نیاز های آینده
  • افزایش گنجایش هتل
  • ترفیع مشکلات قبل
  • کاهش هزینه ها
  • صرفه جویی در بکارگیری نیروی انسانی
  • ایجاد تغییر در چیدمان
  • سرویس دهی بهتر
  • استفاده از تکنولوژی نو تر
مطلب قبلی طراحی و دکوراسیون داخلی ساختمان
مطلب بعدی محوطه سازی
Print
1913 رتبه بندی این مطلب:
بدون رتبه
برای دادن نظر لطفا وارد شوید و یا ثبت نام کنید

دانشنامه ساختمان

ساختمان

ساختِمان سازه‌ای است که برای سکونت و به عنوان سرپناه یا برای کار ساخته می‌شود که محیط را به دو بخش بیرون و درون تقسیم می‌کند. ساختمان‌هایی که از نظر بلندا از اندازه مشخصی بلندتر باشند ساختمان‌های بلندمرتبه گفته می‌شود. در ایران ساختمان بلندمرتبه طبق مصوبه سال ۱۳۷۷ شورای عالی شهرسازی و معماری به ساختمان‌های بالاتر از شش طبقه گفته می‌شود.ساختمان‌های بسیار بلند نیز اصطلاحاً آسمان‌خراش یا برج نامیده می‌شوند.به ساختمان‌های بزرگ و باارزش قدیمی بیشتر عِمارَت گفته می‌شود.

انواع ساختمان

در معنای کلی هر سازه‌ای را می‌توان ساختمان نامید، در اینجا منظور از ساختمان بناهای ساخته شده با مصالح بنایی (آهن، سیمان، گچ، آجر و ...) می‌باشد.

اصولا ساختمان را از لحاظ مصالح مصرفی و نوع کاربرد آن می‌توان به دو دسته تقسیم نمود.

ساختمان‌های بتنی

ساختمانی است که برای اسکلت اصلی آن از بتن آرمه (سیمان، شن، ماسه و فولاد به صورت میلگرد ساده یا آجدار) استفاده شده باشد.

در این نوع ساختمان، سقفها به وسیله تاوه (دال)های بتنی پوشیده می‌شود، و یا از سقف‌های تیرچه بلوک و یا سایر سقف‌های پیش ساخته استفاده می‌شود.

برای ساخت دیوارهای جدا کننده (پارتیشن‌ها) ممکن است از انواع آجر مانند سفال تیغه‌ای، آجر ماشینی سوراخ دار، آجر معمولی فشاری، فوم استاندارد ضد حریق، تیغه گچی و یا چوب استفاده شود.

همچنین ممکن است از دیوارهای بتن آرمه هم استفاده شود که در این صورت نوع این دیوارها دیوار برشی می‌باشد.

در این نوع ساختمان برای ساخت شاه تیرها و ستون‌ها از بتن آرمه (بتن مسلح) استفاده می‌شود.

ساختمان‌های فلزی

در این نوع ساختمان‌ها برای ساختن ستون‌ها و پل‌ها از پروفیل‌های فولادی استفاده می‌شود.

در ایران معمولاً برای ساختن ستون‌ها از تیر آهن‌های دوبل و یا بال پهن‌های تکی استفاده می‌نمایند.

برای اتصالات از نبشی-تسمه و برای زیر ستون‌ها از صفحه فولادی (بیس پلیت) استفاده می‌شود و معمولاً دو قطعه را به وسیله جوش به هم متصل می‌نمایند (استفاده از پرچ یا پیچ و مهره نیز متداول است).

در این نوع ساختمان برای مقابله با زلزله از باد بندهای فلزی استفاده می شود.

ساختمان‌های آجری

برای ساختمان‌های کوچک که از 2 طبقه تجاوز نمی‌نمایند می‌توان از این نوع ساختمان استفاده نمود.

اسکلت اصلی این نوع ساختمان‌ها آجری بوده و برای ساختن سقف‌ها در ایران معمولاً از پروفیل‌های فولادیI و آجر به صورت طاق ضربی استفاده می‌گردد؛ و یا از سقف تیرچه و بلوک استفاده می‌شود.

در این نوع ساختمان برای مقابله با نیروهای جانبی (نظیر زلزله) باید حتماً از شناژهای روی کرسی چینی و زیر سقف‌ها استفاده شود؛ همچنین در ساختمان‌های آجری معمولاً دیوارهای حمال در طبقات مختلف روی هم قرار می‌گیرند و اغلب پارتیشن‌ها نیز همین دیوارهای حمال می‌باشند.

حداقل عرض دیوارهای حمال نباید از ۳۵ سانتی متر کمتر باشد.

ساختمان‌های خشتی و گلی

اسکلت اصلی این نوع ساختمان‌ها از خشت خام و گل می‌باشد و تعداد طبقات آن از یک طبقه تجاوز نمی‌کند و در مقابل نیروهای جانبی همانند زلزله به هیچ وجه مقاومت نمی‌نمایند.

ساختمان‌های چوبی

این نوع ساختمان‌ها در مناطقی که چوب با قیمت ارزان در دسترس است ساخته می‌شوند،مانند شهرهای جنوبی کشور اتریش، بعضی ایالت‌های کشور آمریکا و ...

ساختمان‌های چوبی در ایران به علت کمبود منابع کمتر ساخته می‌شود.

ساختمان‌های ترکیبی

ممکن است ساختمانی از دو یا چند نوع از انواع فوق ساخته شود مانند ساختمان‌های فلزی-بتنی و یا فلزی-آجری و ... .

انواع ساختمان از لحاظ نوع کاربرد

ساختمان‌ها از لحاظ کاربرد به انواع ساختمان‌های مسکونی، اداری، بیمارستان‌ها، انبارها، مدارس و مکان‌های عمومی مانند باشگاه‌ها و ورزشگاه‌ها و ... تقسیم می‌شود.

 

DNN