خدمات بازسازی مدرن
SuperUser Account
/ دسته ها: مقالات معماری

خدمات بازسازی مدرن

خدمات بازسازی مدرن

خدمات بازسازی مدرن در زیرشاخه های دکوراسیون لوکس به حساب می آید.

این روزها لوکس بودن و مدرن بودن سازه و دکوراسیون داخلی آنها در فروش آن واحدها و همچنین در جذب مشتری و حفظ روحیه ی افراد حاضر در آن محیط ها تاثیر بسزایی دارد.

بازسازی ساختمان ممکن است گاهی برای یک ساختمانی صورت بگیرد که کاملا دچار خرابی شده است و متروک شده است و طی تعمیرات ساختمان دوباره قابل سکونت میشود و میتوان دوباره از آن استفاده کرد .

اما در موارد دیگر کارفرمایان به شرکت بازسازی ساختمان مراجعه میکنند که بخشی از ساختمان دچار خرابی شده است و با تعمیر یا ترمیم آن بخش میتوان خانه را بازسازی کرد .

گاهی هم ممکن است بخواهیم بازسازی خانه خود را تغییر دهیم و آن را به فضایی مدرن و دکوراسیون لوکس تبدیل کنیم و ضمن ترمیم فضاها و مواردی که دچار خرابی شده است ، تغییری هم در چیدمان ، مبلمان ، رنگ ها و متریال های فضای داخلی خانه داشته باشیم .

رنگ دیوار ها و پوشش آن را تغییر دهید

ممکن است به این فکر افتاده باشید که دیگر از این رنگ های به کار رفته در دیوار ها یا متریال های آن خسته شده اید و دیگر آنها قدیمی شده اند و باید رنگ جدیدی به آن زده شود و تغییری در آن ایجاد کنید تا فضایی مدرن در خانه تان به وجود آید . استفاده از ترکیب های رنگی جذاب و ایجاد هارمونی رنگی درست در خانه ، انتخاب رنگ های مناسب با فضا و هماهنگ با سلیقه ی مشتری و تعویض یا ترمیم متریال های خراب و رنگ و رو رفته میتواند اثرات مثبتی در مدرن شدن فضای منازل مشتری داشته باشد .

در بازسازی و دکوراسیون داخلی میتوان از کاغذ دیواری های جذاب و شیک استفاده کرد تا هم هزینه های بازسازی آپارتمان کمتر شود و هم زیبایی کار افزایش پیدا کند . استفاده از بافت ها و نقوش گرافیکی نیز میتواند در زیباتر کردن فضای داخلی و دیوار ها تاثیر داشته باشد .

نوسازی کف منزل

در خانه هایی که از موکت و فرش در تمام فضای خانه استفاده نمیشود و کف خانه در معرض دید هست ، برای مشتری اهمیت دارد که این کف خانه تمیز ، سالم و جذاب باشد . در خیلی از مواقع کف خانه به دلایل متفاوت ممکن است دچار خرابی و ترک خوردگی شود و نیاز به بازسازی و ترمیم یا حتی تعویض آنها وجود داشته باشد . انتخاب یک متریال مناسب با فضا و ابعاد آن اهمیت بالایی را داراست . باید در انتخاب این متریال کف به مرغوبیت و کیفیت آن توجه ویژه ای شود تا دوباره در مدت زمان کمی دچار خرابی نشود و بتوان از آن مدت زمان زیادی استفاده کرد . در کنار کیفیت رنگ متریالی که در کف خانه استفاده شود مهم است . این رنگ باید هماهنگ و در تعادل با رنگ کلی خانه و دیوار ها و سقف باشد و با مبلمان خانه نیز هم خوانی داشته باشد و بتواند هارمونی رنگی مناسبی را در خانه ایجاد کند .

بازسازی آشپزخانه

آشپزخانه جز فضاهایی است که بازسازی و نوسازی در آن قسمت خانه ها بیشتر انجام میشود . میتوان گفت آشپزخانه قلب خانه به شمار میرود و میتوان با تکینک ها و ایده هایی جذاب آن را به فضایی عملکردی و مدرن تبدیل کرد . میتوان این بازسازی در بازسازی ودکوراسیون داخلی آشپزخانه صورت بگیرد و با یک تغییر چینش کابینت ها و متریال آنها فضای آشپزخانه را به کلی تغییر داد . در بسیاری از موارد دیگر بازسازی آشپزخانه میتوان آشپزخانه های سنتی را به آشپزخانه ای مدرن تبدیل کرد . با اوپن کردن فضای آشپزخانه یا ایجاد آشپزخانه ای جزیره ای میتوان حالتی مدرن را برای فضای آشپزخانه ها ایجاد کرد .

منابع نوری را درست جایگذاری و انتخاب کنید

در بازسازی ساختمان برای اینکه بخواهیم آن را مدرن کنیم به مسئله ای که باید توجه کرد محل قرارگیری منابع نوری سقفی ، دیواری و ایستاده است . برای نورهای سقفی میتوان از نورهای مخفی یا در معرض استفاده کرد که متناسب با ابعاد فضایی خانه و موقعیت آن میتوان از آنها بهره برد.

باید توجه داشت که با توجه به ابعاد ، موقعیت و سلیقه مشتری باید تصمیم بگیریم کدام خانه ها باید پرنور  و درخشان باشند و کدام خانه ها نیاز ندارند که پرنور باشند و از نورهای ملایم و متوسط برای آنها باید استفاده کرد .

مراحل بازسازی خانه

(خدمات بازسازی مدرن )داشتن یک نقشه کلی و تعیین نیازها: این مرحله می تواند به صورت نقشه ای بر روی کاغذ پیاده شود. داشتن دقت و رعایت نکات لازم در این مرحله می تواند منجر به تسریع در باقی مراحل بازسازی خانه و یا برعکس موجب سردرگمی و اشتباه در مراحل بعد شود. بهتر است در صورت نداشتن تجربه و مهارت کافی در این زمینه با کارشناسان و پیمانکاران خبره بازسازی منزل مشورت نمایی.

  • محاسبه میزان هزینه های مورد نیاز: مرحله بعد از تعیین نقشه نهایی، برآوردقیمت بازسازی خانه و بودجه بندی می باشد. این کار هم می تواند توسط یک متخصص شرکت بازسازی خانه و هم می تواند توسط خود مالک انجام شود. در این مرحله هزینه های لازم برای تهیه متریال و مصالح مورد نیاز و دستمزد نیروی انسانی لازم برآورد می شود. آنچه که در این مرحله بسیار اهمیت دارد مدیریت درست هزینه هاست که خرید یک خانه کنلگی وبازسازیآن را بسیار به صرفه تر از خرید یک خانه نوساز می نماید.
  • انجام مقدمات بازسازی خانه: پس از طرح هدف و نقشه و برآورد هزینه های بازسازی خانه قبل از شروع عملیات بازسازی، بایستی مقدمات آن را فراهم کرد. این مقدمات علاوه بر اخذ مجوز بازسازی می تواند شامل مواردی به شرح زیر باشد:

ایده برای بازسازی خانه (خدمات بازسازی مدرن)

  • قبل از انجام عملیات بازسازی، در صورت عدم تعویض شیرآلات، لوله کشی ها و برق کشی خانه از سالم بودن آنها اطمینان حاصل نمایید.
  • اگر کاربازسازی خانه را به شرکت ها و پیمانکاران متخصص در این زمینه واگذار می کنید حتما قبل از انجام عملیات به طور کاملا رسمی قرارداد بازسازی را تهیه و به امضای طرفین برسانید تا ملزم به اجرای آنچه توافق شده است باشند.
  • بهتر است در صورت بازسازی های ریشه ای اعضای خانواده را در محل دیگری ساکن نمایید و در صورت نیاز خانه را تخلیه یا لوازم منزل را به صورت بسته بندی شده در یکی از اتاق ها قرار دهید.
  • در تهیه متریال و مصالح مورد نیاز قبل از انجام پروسه بازسازی دقت داشته باشید که تا جایی که بودجه اجازه می دهد مواد با کیفیت تر و به روزتری خریداری نمایید.
  • در صورت انجام پروسه بازسازی به دست خودتان، قبل از شروع عملیات، مطالعات و آگاهی های خود را در این زمینه افزایش دهید. به کارگیری یک کارگر با تجربه نیز می تواند کمک بزرگی در انجام عملیات بازسازی باشد.
  • بازسازی: این مرحله شامل اجرا و پیاده سازی آنچه که در سه مرحله قبل برای آن برنامه ریزی کرده اید می باشد.

 

مطلب قبلی بازسازی خانه قدیمی
مطلب بعدی بازسازی خانه
Print
1720 رتبه بندی این مطلب:
بدون رتبه
برای دادن نظر لطفا وارد شوید و یا ثبت نام کنید

دانشنامه ساختمان

ساختمان

ساختِمان سازه‌ای است که برای سکونت و به عنوان سرپناه یا برای کار ساخته می‌شود که محیط را به دو بخش بیرون و درون تقسیم می‌کند. ساختمان‌هایی که از نظر بلندا از اندازه مشخصی بلندتر باشند ساختمان‌های بلندمرتبه گفته می‌شود. در ایران ساختمان بلندمرتبه طبق مصوبه سال ۱۳۷۷ شورای عالی شهرسازی و معماری به ساختمان‌های بالاتر از شش طبقه گفته می‌شود.ساختمان‌های بسیار بلند نیز اصطلاحاً آسمان‌خراش یا برج نامیده می‌شوند.به ساختمان‌های بزرگ و باارزش قدیمی بیشتر عِمارَت گفته می‌شود.

انواع ساختمان

در معنای کلی هر سازه‌ای را می‌توان ساختمان نامید، در اینجا منظور از ساختمان بناهای ساخته شده با مصالح بنایی (آهن، سیمان، گچ، آجر و ...) می‌باشد.

اصولا ساختمان را از لحاظ مصالح مصرفی و نوع کاربرد آن می‌توان به دو دسته تقسیم نمود.

ساختمان‌های بتنی

ساختمانی است که برای اسکلت اصلی آن از بتن آرمه (سیمان، شن، ماسه و فولاد به صورت میلگرد ساده یا آجدار) استفاده شده باشد.

در این نوع ساختمان، سقفها به وسیله تاوه (دال)های بتنی پوشیده می‌شود، و یا از سقف‌های تیرچه بلوک و یا سایر سقف‌های پیش ساخته استفاده می‌شود.

برای ساخت دیوارهای جدا کننده (پارتیشن‌ها) ممکن است از انواع آجر مانند سفال تیغه‌ای، آجر ماشینی سوراخ دار، آجر معمولی فشاری، فوم استاندارد ضد حریق، تیغه گچی و یا چوب استفاده شود.

همچنین ممکن است از دیوارهای بتن آرمه هم استفاده شود که در این صورت نوع این دیوارها دیوار برشی می‌باشد.

در این نوع ساختمان برای ساخت شاه تیرها و ستون‌ها از بتن آرمه (بتن مسلح) استفاده می‌شود.

ساختمان‌های فلزی

در این نوع ساختمان‌ها برای ساختن ستون‌ها و پل‌ها از پروفیل‌های فولادی استفاده می‌شود.

در ایران معمولاً برای ساختن ستون‌ها از تیر آهن‌های دوبل و یا بال پهن‌های تکی استفاده می‌نمایند.

برای اتصالات از نبشی-تسمه و برای زیر ستون‌ها از صفحه فولادی (بیس پلیت) استفاده می‌شود و معمولاً دو قطعه را به وسیله جوش به هم متصل می‌نمایند (استفاده از پرچ یا پیچ و مهره نیز متداول است).

در این نوع ساختمان برای مقابله با زلزله از باد بندهای فلزی استفاده می شود.

ساختمان‌های آجری

برای ساختمان‌های کوچک که از 2 طبقه تجاوز نمی‌نمایند می‌توان از این نوع ساختمان استفاده نمود.

اسکلت اصلی این نوع ساختمان‌ها آجری بوده و برای ساختن سقف‌ها در ایران معمولاً از پروفیل‌های فولادیI و آجر به صورت طاق ضربی استفاده می‌گردد؛ و یا از سقف تیرچه و بلوک استفاده می‌شود.

در این نوع ساختمان برای مقابله با نیروهای جانبی (نظیر زلزله) باید حتماً از شناژهای روی کرسی چینی و زیر سقف‌ها استفاده شود؛ همچنین در ساختمان‌های آجری معمولاً دیوارهای حمال در طبقات مختلف روی هم قرار می‌گیرند و اغلب پارتیشن‌ها نیز همین دیوارهای حمال می‌باشند.

حداقل عرض دیوارهای حمال نباید از ۳۵ سانتی متر کمتر باشد.

ساختمان‌های خشتی و گلی

اسکلت اصلی این نوع ساختمان‌ها از خشت خام و گل می‌باشد و تعداد طبقات آن از یک طبقه تجاوز نمی‌کند و در مقابل نیروهای جانبی همانند زلزله به هیچ وجه مقاومت نمی‌نمایند.

ساختمان‌های چوبی

این نوع ساختمان‌ها در مناطقی که چوب با قیمت ارزان در دسترس است ساخته می‌شوند،مانند شهرهای جنوبی کشور اتریش، بعضی ایالت‌های کشور آمریکا و ...

ساختمان‌های چوبی در ایران به علت کمبود منابع کمتر ساخته می‌شود.

ساختمان‌های ترکیبی

ممکن است ساختمانی از دو یا چند نوع از انواع فوق ساخته شود مانند ساختمان‌های فلزی-بتنی و یا فلزی-آجری و ... .

انواع ساختمان از لحاظ نوع کاربرد

ساختمان‌ها از لحاظ کاربرد به انواع ساختمان‌های مسکونی، اداری، بیمارستان‌ها، انبارها، مدارس و مکان‌های عمومی مانند باشگاه‌ها و ورزشگاه‌ها و ... تقسیم می‌شود.

 

DNN