SuperUser Account
/ دسته ها: مقالات معماری

اجرا کننده کابینت آشپزخانه های گلاس High Glass

هایگلاس High Glass نوعی MDF است با این تفاوت که روی سطح آن یک لایه روکش پلکسی گلاس پوشانده شده است. اما خود پلاکسی گلاس نوعی پلاستیک است که ظاهری بسیار شفاف و شیشه مانند دارد و جنس آن طوری است که از شیشه سبک تر اما مقاوم تر است و با رنگ ها و طرح های بسیار متنوع در سرتاسر جهان تولید می شوند. کابینت آشپزخانه هایگلاس High Glass علاوه بر نمای لوکس و شیکی که به آشپزخانه های مدرن می دهند خود به دلیل خاصیت منعکس کنندگی و براق بودن بنوعی منبع نور در آشپزخانه بشمار می روند. نکته بسیار مهم هنگام استفاده از کابینت های هایگلاسHigh Glass، نورگیر بودن آشپزخانه است، استفاده از نور طبیعی در طول روز برای روشن کردن آشپزخانه با استفاده از خاصیت صیقلی و بازتابی کابینت های لوکس تاثیر بسیار زیادی بر زیبایی آشپزخانه ها می گذارد و بنوعی آنرا منحصر بفرد می کند. یکی دیگر از عناصری که در هنگام خرید کابینت های گلاس High Glass باید به آنها توجه بشود دستگیره کابینت ها و کشوهای کابینت های هایگلاس High Glass هستند که در جلوه و تعریف سبک دکوراسیون آشپزخانه تاثیر بسیار زیادی می گذارند. معمولا دستگیره های براقی که شکلی ساده و ظریف دارند به خوبی می توانند سبک مدرن را برای آشپزخانه شما تعریف کنند و به مقدار زیادی جلوه مدرن کابینت آشپزخانه هایگلاس High Glass  و بدون فریم را تکمیل کنند. برای تاثیر گذاری بیشتر کابینت های های گلاس استفاده از دستگیره های فلزی براق و کشیده در کشوهای کابینت می تواند با تاکید بر خطوط افقی آشپزخانه جلوه زیبا و شیکی را به آن بدهد.

اجرا کننده کابینت آشپزخانه های گلاس High Glass

مزیت دیگری که استفاده از کابینت هایگلاسHigh Glass برای آشپزخانه به همراه می آورد سادگی آنهاست. شاخصه ایی که در حقیقت امضایی برای تایید سبک مدرن محسوب می شود. کابینت های کلاس به دلیل سطح براق، صاف و صیقلی که دارند نوعی بافت ساده را در نمای کلی آشپزخانه بوجود می آورد که خود بر هرچه مدرن بودن این مکان تاکید می کند چراکه همانطور که می دانید یکی از ویژگی های اصلی طراحی های مدرن کمیته گرایی و سادگی در بافت های محیط است. 

مطلب قبلی اجرا کننده کابینت چوبی
مطلب بعدی مجری کابینت های گلاسHigh Glass
Print
1750 رتبه بندی این مطلب:
بدون رتبه
برای دادن نظر لطفا وارد شوید و یا ثبت نام کنید

دانشنامه ساختمان

ساختمان

ساختِمان سازه‌ای است که برای سکونت و به عنوان سرپناه یا برای کار ساخته می‌شود که محیط را به دو بخش بیرون و درون تقسیم می‌کند. ساختمان‌هایی که از نظر بلندا از اندازه مشخصی بلندتر باشند ساختمان‌های بلندمرتبه گفته می‌شود. در ایران ساختمان بلندمرتبه طبق مصوبه سال ۱۳۷۷ شورای عالی شهرسازی و معماری به ساختمان‌های بالاتر از شش طبقه گفته می‌شود.ساختمان‌های بسیار بلند نیز اصطلاحاً آسمان‌خراش یا برج نامیده می‌شوند.به ساختمان‌های بزرگ و باارزش قدیمی بیشتر عِمارَت گفته می‌شود.

انواع ساختمان

در معنای کلی هر سازه‌ای را می‌توان ساختمان نامید، در اینجا منظور از ساختمان بناهای ساخته شده با مصالح بنایی (آهن، سیمان، گچ، آجر و ...) می‌باشد.

اصولا ساختمان را از لحاظ مصالح مصرفی و نوع کاربرد آن می‌توان به دو دسته تقسیم نمود.

ساختمان‌های بتنی

ساختمانی است که برای اسکلت اصلی آن از بتن آرمه (سیمان، شن، ماسه و فولاد به صورت میلگرد ساده یا آجدار) استفاده شده باشد.

در این نوع ساختمان، سقفها به وسیله تاوه (دال)های بتنی پوشیده می‌شود، و یا از سقف‌های تیرچه بلوک و یا سایر سقف‌های پیش ساخته استفاده می‌شود.

برای ساخت دیوارهای جدا کننده (پارتیشن‌ها) ممکن است از انواع آجر مانند سفال تیغه‌ای، آجر ماشینی سوراخ دار، آجر معمولی فشاری، فوم استاندارد ضد حریق، تیغه گچی و یا چوب استفاده شود.

همچنین ممکن است از دیوارهای بتن آرمه هم استفاده شود که در این صورت نوع این دیوارها دیوار برشی می‌باشد.

در این نوع ساختمان برای ساخت شاه تیرها و ستون‌ها از بتن آرمه (بتن مسلح) استفاده می‌شود.

ساختمان‌های فلزی

در این نوع ساختمان‌ها برای ساختن ستون‌ها و پل‌ها از پروفیل‌های فولادی استفاده می‌شود.

در ایران معمولاً برای ساختن ستون‌ها از تیر آهن‌های دوبل و یا بال پهن‌های تکی استفاده می‌نمایند.

برای اتصالات از نبشی-تسمه و برای زیر ستون‌ها از صفحه فولادی (بیس پلیت) استفاده می‌شود و معمولاً دو قطعه را به وسیله جوش به هم متصل می‌نمایند (استفاده از پرچ یا پیچ و مهره نیز متداول است).

در این نوع ساختمان برای مقابله با زلزله از باد بندهای فلزی استفاده می شود.

ساختمان‌های آجری

برای ساختمان‌های کوچک که از 2 طبقه تجاوز نمی‌نمایند می‌توان از این نوع ساختمان استفاده نمود.

اسکلت اصلی این نوع ساختمان‌ها آجری بوده و برای ساختن سقف‌ها در ایران معمولاً از پروفیل‌های فولادیI و آجر به صورت طاق ضربی استفاده می‌گردد؛ و یا از سقف تیرچه و بلوک استفاده می‌شود.

در این نوع ساختمان برای مقابله با نیروهای جانبی (نظیر زلزله) باید حتماً از شناژهای روی کرسی چینی و زیر سقف‌ها استفاده شود؛ همچنین در ساختمان‌های آجری معمولاً دیوارهای حمال در طبقات مختلف روی هم قرار می‌گیرند و اغلب پارتیشن‌ها نیز همین دیوارهای حمال می‌باشند.

حداقل عرض دیوارهای حمال نباید از ۳۵ سانتی متر کمتر باشد.

ساختمان‌های خشتی و گلی

اسکلت اصلی این نوع ساختمان‌ها از خشت خام و گل می‌باشد و تعداد طبقات آن از یک طبقه تجاوز نمی‌کند و در مقابل نیروهای جانبی همانند زلزله به هیچ وجه مقاومت نمی‌نمایند.

ساختمان‌های چوبی

این نوع ساختمان‌ها در مناطقی که چوب با قیمت ارزان در دسترس است ساخته می‌شوند،مانند شهرهای جنوبی کشور اتریش، بعضی ایالت‌های کشور آمریکا و ...

ساختمان‌های چوبی در ایران به علت کمبود منابع کمتر ساخته می‌شود.

ساختمان‌های ترکیبی

ممکن است ساختمانی از دو یا چند نوع از انواع فوق ساخته شود مانند ساختمان‌های فلزی-بتنی و یا فلزی-آجری و ... .

انواع ساختمان از لحاظ نوع کاربرد

ساختمان‌ها از لحاظ کاربرد به انواع ساختمان‌های مسکونی، اداری، بیمارستان‌ها، انبارها، مدارس و مکان‌های عمومی مانند باشگاه‌ها و ورزشگاه‌ها و ... تقسیم می‌شود.

 

DNN